Șezătoare

Ești pasionată de lucrul manual, de la brodat, cusut la croșetat sau țesut, … ai dori să începi dar nu ai avut timpul sau nu ai găsit momentul potrivit ori, îndrumarea necesară? Te invităm în ȘEZĂTOARE, la muzeu, sâmbătă, 18 mai, între orele 17-19 (prima întâlnire), să împărtășim cunoștințe, povești de viață, visuri, să ne bucurăm de micii pași, pe care îi vom face împreună, să creăm bijuterii, ii, sau orice alte obiecte artizanale, de port sau podoabe.
În cadrul șezătorii vor fi invitate creatoare populare, alături de care vom descoperi din tainele unor îndeletniciri vechi, dar actuale.
Dacă ai deja experiență, de asemenea te așteptăm alături de noi, ne dorim o comunitate de femei în care fiecare participantă își are rolul ei, și acesta vine din libertatea de a face ceea ce iubești!
Aici ai posibilitatea să te întâlnești cu memoria unor obiceiuri de altădată dar și cu forme de creativitate noi, cu provocarea de a prelua în mod creativ simboluri străvechi, arhetipale, … cu dorința de a păstra vie tradiția, de a o transmite de la inimă la inimă unor oameni ca noi, care nu se mai întâlnesc în mod natural cu ea, cu responsabilitate și iubire.

 

Galerie foto